• Heated swimming pool with hydromassage

  • Enchanting parties and receptions

  • Immerse yourself in nature

  • Memorable dinners

  • Family atmosphere and traditional cuisine

  • Original and distinctive

  • Cenare in una botte
  • Finto stendino
  • Lampada in legno
  • Pozzo con fiori
  • Scorcio ristorante
  • Scultura bambini
  • Scultura coppia sotto arco
  • Scultura in metallo fuoco

The Educational Farm

MEET THE STAFF

  • The Big Boss

    The Big Boss

  • Chef Quartuccio

    Chef Quartuccio

  • Big Chef

    Big Chef

  • Cameriera

    Cameriera

  • Cameriere

    Cameriere

Attractive places to visit nearby

Restaurant Hours

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday: bed and breakfast only

Friday: Dinner

Saturday: Lunch and Dinner

Sunday: Lunch

 +39 333 83 68 619

We produce organic vegetables with certification (IT BIO 003 2737 in compliance with EC regulations No. 834/2007 and No. 889/2008). We are a "green farm" because we use Photovoltaic 20 kw, Solar thermal for domestic hot water, we use energy-saving heat pumps for heating.
logo energia rinnovabile di Agriquartuccio

Company

agriquartuccio_logo

AgriQuartuccio - Az. agr. F. De Santis

mappa
P.IVA (VAT): 01824410664
N.iscriz.Camera di Commercio: AQ123832
GPS Coordinates: 42.069094, 13.060797
+39 333 83 68 619

www.agriquartuccio.it

Back to top
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

 

ANTIPASTO AGRIQUARTUCCIO

 

Tagliere di salumi e formaggi locali

Involtino di verza, mele e pecorino

Barattolino crema di patate e porri e ceci al rosmarino

Supplì al radicchio

 

I PRIMI

 

Fusilloni Agriquartuccio

Gnocchi crema di zucca, guanciale croccante e tartufo

Pappardelle al ragù di cinghiale in bianco

Cordicelle al ragù di spuntature

 

I SECONDI

 

Stufato del pastore

Filetto di maiale alla birra con porcini

Tagliata di manzo con lardo di colonnata e glassa di aceto balsamico

Filluccio con miele, pere e noci

 

CONTORNI DEL GIORNO

 

DOLCI DELLA CASA

 

Attenzione! Nei piatti sono presenti Allergeni, in caso di allergie o intolleranze rivolgersi al personale di sala.